Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан, макарон және кондитерлік өнімдер өндірісінде дәстүрлі емес шикізатты пайдалану
-
«Нан, макарон және кондитерлік өнімдер өндірісінде дәстүрлі емес шикізатты пайдалану» пәнінің бағдарламасы магистранттарға келесі мәселелерден тереңдетілген білім беруді өзінің мақсаты ретінде қарайды: нан, макарон және кондитер өнімдерінің технологиясындағы мал және өсімдік тектес шикізаттарының жаңа түрлері; мал және өсімдік тектес шикізаттарынан алынған кешенді қоспалар; жіктелінуі, функционалды тағайындау, дәстүрлі және дәстүрлі емес шикізат түрлері; «тағамдық қоспа» ұғымы; нан, макарон және кондитер өнімдерін өндіруде қолданатын тағамдық қоспалар; дайын өнімге және жартылай фабрикаттар сапасына, өндіріс үрдісінің технологиясына әсер ететін жекелеген қоспалар түрлері; қоспаларды өндіріске дайындау және сақтау; қоспалармен өнімдердің рецептурасын оңтайландыру.
-
Образовательная программа 7M07208 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2