Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Диеталық және балалар тағамы технологиясының негізі
-
«Диеталық және балалар тағамы технологиясының негізі» пәнінің бағдарламасы магистранттарға келесі мәселелерден тереңдетілген білім беруді өзінің мақсаты ретінде қарайды: балалар және диеталық тамақ өнімдерін негізгі технологиясы салауатты тамақтану саласындағы мемлекеттік саясаттың тұжырымдамасы; балалар және диеталық өнімдерді құру негізгі бағыттары: экологиялық пайдалану таза шикізат, арнайы шикізат пайдалану, биологиялық белсенді қоспаларды (БАД) пайдалану; балалар мен диеталық өнімдерді беру үшін шикізат арнайы түрлерін пайдалану, қасиеттері (кебек, ұсақталған астық, жарма, баспалау, минералды және дәруменді қоспалар, премикстер және басқалар); диеталық кондитерлік өнімдер және емдеу-профилактикалық тамақтануға олардың рөлі; балаларға арналған кондитерлік өнімдердің жаңа түрлерін құру үшін басым бағыттары және диеталық азық-түлік.
-
Образовательная программа 7M07208 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1