Шарап дайындау негіздері

  • "Шарап дайындау негіздері" пәні табиғи шараптардың әртүрлі түрлерін дайындаудың технологиялық ерекшеліктерін, олардың құрамын, сапасын зерттейді. Жүзім, жидек және жеміс шараптарын өндірудегі айырмашылықтарды қарастырады, негізгі процестердің сипаттамасын береді. Жемістер мен жидектерден жасалған шарап рецептері. Аралас десерт шараптары. Шырын қоспасынан жасалған аралас шараптарға арналған рецепттер. Вермут-хош иісті шарап. Жүзім шарабы. Шарапты сақтау және қартаю.
  • Образовательная программа 6B08103 Жеміс-көкөніс шаруашылығы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top