Жеміс-көкөністерді сақтау және өңдеу технологиясы

  • Пәнде жемістер мен көкөністердің сапасы, химиялық құрамы, өсу жағдайлары, және сақталғыштығының өзгеруі қарастырылған. Сақтауға, өңдеуге арналған жемістер мен көкөністерді жинау, сорттау, іріктеу, қаптау әдістері, технологиялары; жеміс-көкөністерді сақтаудың теориялық негіздері, сақтау әдістері, қоймалардың түрлері, сақтау технологиялары; консервілеу түрлері, олардың жіктелуі, сипаттамасы, жемістер мен көкөністерді кептіру жөнінде мәліметтер берілген.
  • Образовательная программа 6B08103 Жеміс-көкөніс шаруашылығы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top