Жеміс-көкөніс өнімдерінің тауартануы

  • Пән жеміс-көкөніс өнімдерінің қауіпсіздік көрсеткіштерін зерттейді. Жеміс-көкөніс өнімдерінің сапасын бақылаудың мемлекеттік және халықаралық жүйесі. Жеміс-көкөніс консервілері мен жеміс-көкөніс шикізатын стандарттау және сертификаттау тәртібі. Жеміс-көкөніс өнімдерінің сапасын регламенттейтін нормативтік-техникалық құжаттар. Өнімнің сапасына қойылатын талаптар. Жеміс-көкөніс өнімдерінің сапа көрсеткіштерін анықтау және талдау әдістері.
  • Образовательная программа 6B08103 Жеміс-көкөніс шаруашылығы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top