Әлем халықтарының мәдениеті, дәстүрлері және заманауи тамақтандыру технологиялары

  • Бұл курс әлем халықтарының ұлттық дәстүрлері мен тамақтану мәдениетін қалыптастыру принциптерін, ұтымды тамақтану принциптерін және дәстүрлі емес тамақтану жүйелерін ашуға, жақын және алыс шет елдер халықтарының ұлттық тағамдарының ерекшеліктерін зерттеуге бағытталған. Осы курсты оқу аясында студенттер нақты жұмыс жағдайларын шеше отырып, ұлттық тағамдардың ерекшеліктерін, діни дәстүрлерді ескере отырып, рациондардың әртүрлі түрлерін құрайды, әлемнің түрлі елдерінің туристері үшін тағамдар мен сусындардың ассортиментін іріктеуді жүзеге асырады.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 5
Top