Астықты сақтаудан кейінгі технология және астық сақтау

  • Астық, бұршақ, майлы дақылдар, жемістер, көкөністер мен жидектерді алдын-ала өңдеудің заманауи әдістерін қолданып, астық, ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді функционалдық мақсаттағы инновациялық, ресурс үнемдейтін технологияларды әзірлеу және енгізу. Крахмал бар шикізатты терең өңдеуге негізделген қант, крахмал өнімдерінің озық технологияларын әзірлеу. дәнді дақылдардың қалдықтарының азық құндылығын арттырудың тиімді технологиясын әзірлеу. Қайнатудың, алкоголь өндірісінің, шарап жасау және алкогольсіз сусындардың инновациялық технологияларын ғылыми негіздеу және дамыту
  • Образовательная программа 7M08101 Жеміс-көкөніс шаруашылығы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top