Астықты қайта өңдеу өнімдерінің мамандандырылған сараптамасы

  • Курс өсімдік шаруашылығы өнімінің сапасына қойылатын талаптарды, ауыл шаруашылығы өнімдерін сақтаудың жалпы қағидаттарын зерделеуге, сақтау және өңдеу кезеңінде ауыл шаруашылығы өнімінде болып жатқан негізгі процестерді меңгеруге және жетілдіруге, тасымалдау, өткізу, сақтау және өңдеу кезінде өнімнің сандық және сапалық шығындарын азайту жолдарын зерделеуге бағытталған. Астық сапасының көрсеткіштерін сараптамалық бағалау әдістерін зерделеу. Органолептикалық және физика-химиялық әдістерді пайдалана отырып, астық сапасын бағалауды жүргізу
  • Образовательная программа 7M07206 Тағам қауіпсіздігі (1 жыл)
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top