Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

7M07206 Тағам қауіпсіздігі (1 жыл) в Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті

Оқыту нәтижелері

  • Ғылыми материалды шет тілінде баяндайды; кейіннен алынған ақпаратты талдау және бағалау жөнінде мамандық бойынша түпнұсқа әдебиеттерді оқиды, аударады; кәсіби қызметтің іскерлік хат алмасуы шет тілінде жүргізеді
  • Кәсіби қызметте дүниетанымдық, әлеуметтік-лингвистикалық және басқарушылық міндеттерді шешу қабілетін көрсетеді. Басқару психологиясының негізгі аспектілерін қажеттіліктерін және басқарушылық өсудің өзіндік перспективаларын ұғынуын көрсетеді
  • Дағдарыстық жағдайларда коммуникацияларды жүзеге асыру, сапаны бақылау және кешенді басқарудың заманауи тәсілдерін қолдана отырып, мультимәдени командаларды басқарады
  • Заңнамалық және нормативтік құқықтық актілерді, мемлекеттік қадағалау және бақылау бойынша әдістемелік материалдарды білу
  • Тамақ өнеркәсібінде ғылыми зерттеу әдістерін қолданады; шынайылық пен тиімділікті бағалау әдістерімен
  • Өсімдік және жануарлар шикізатынан тамақ өнімдерін өндіру технологиясының сапасын басқару білімін қолдану; өндірістік процестер мен қуаттарды қалыптастыру жөніндегі жұмысты ұйымдастыру
  • Азық-түлік өнімдерін бірдейлендіруді жүргізу; Азық-түлік өнімдерін бұрмалаудың әртүрлі түрлерін тану; тиісті әдістердің көмегімен азық-түлік өнімдерін бұрмалауды анықтау
  • Тамақ өнімдерін өндіру технологиясын әзірлеу және жетілдіру кезінде ғылыми және әдістемелік тәсілдерді қолданады
  • Заманауи жабдықтар мен компьютерлік жүйелерді пайдалана отырып зертханалық зерттеулердің әдіснамалық негіздерін қолданады
  • Жануарлардан және өсімдіктерден алынатын тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процесін ұйымдастыру. Дайын өнімнің сапасына технологиялық бақылауды жүзеге асыру
Top