Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етудің технологиялық аспектілері

  • Курс азық-түлік технологиясындағы қауіпсіздік негіздерін зерттеуге бағытталған. Азық-түлік қауіпсіздігі саласындағы ғылыми ақпаратты іздеу және талдау. Тамақ және қайта өңдеу өндірістерінің қауіпсіздігі саласында ғылыми, анықтамалық әдебиеттермен және нормативтік құжаттамамен жұмыс істеу дағдыларын меңгеру. Тамақ өнімдерінің ластануының негізгі көздері. Тамақ өнімдерін өндіруге, сақтауға және тасымалдауға қойылатын санитарлық-гигиеналық талаптар.
  • Образовательная программа 7M07206 Тағам қауіпсіздігі (1 жыл)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top