Азық-түлік өнімдерін сәйкестендіру және бұрмалау-қауіпсіздік аспектісі

  • Осы пәнді оқу барысында тағам өнімдерінің түпнұсқалығын анықтау және бұрмалануын анықтау бойынша теориялық және практикалық дағдыларға ерекше назар аударылатын болады. Курс бағдарламасында тауарларды бұрмалау, оны жіктеу және сәйкестендірумен байланыс сияқты мәселелер қарастырылады. Сәйкестендіру сараптамасы, тауарлардың түпнұсқалығын сараптау. Бұрмалаудың салдары және оның алдын алу шаралары. Бұрмалауды анықтау әдістері мен құралдарымен танысу.
  • Образовательная программа 7M07206 Тағам қауіпсіздігі (1 жыл)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top