Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Жемістердің, көкөністердің және оларды қайта өңдеу өнімдерінің қауіпсіздігінің негізгі өлшемдері
-
Курс жемістердің, көкөністердің және оларды қайта өңдеу өнімдерінің қауіпсіздігін зерттеуге және оның елдің нарықтық экономикасын дамытудағы, кәсіпорындардың сыртқы экономикалық қызметін дамытудағы рөлін зерттеуге бағытталған. Нормативтік-техникалық құжаттаманы практикада қолдану. Жемістердің, көкөністердің биологиялық қауіпсіздігін зерттеу; қоршаған ортадан ксенобиотиктердің бір түрі; азық-түлік шикізатын технологиялық өңдеу және тамақ өнімдерін сақтау кезінде түзілетін улы заттар
-
Образовательная программа 7M07206 Тағам қауіпсіздігі (1 жыл)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1