Жемістердің, көкөністердің және оларды қайта өңдеу өнімдерінің қауіпсіздігінің негізгі өлшемдері

  • Курс жемістердің, көкөністердің және оларды қайта өңдеу өнімдерінің қауіпсіздігін зерттеуге және оның елдің нарықтық экономикасын дамытудағы, кәсіпорындардың сыртқы экономикалық қызметін дамытудағы рөлін зерттеуге бағытталған. Нормативтік-техникалық құжаттаманы практикада қолдану. Жемістердің, көкөністердің биологиялық қауіпсіздігін зерттеу; қоршаған ортадан ксенобиотиктердің бір түрі; азық-түлік шикізатын технологиялық өңдеу және тамақ өнімдерін сақтау кезінде түзілетін улы заттар
  • Образовательная программа 7M07206 Тағам қауіпсіздігі (1 жыл)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top