Тамақ өнеркәсібіндегі ғылыми зерттеу әдістері

  • Курс қайта өңдеу өндірістерінің ғылыми және инновациялық негіздерін зерттеуге бағытталған. Ғылыми қызметтің бағыттары мен мақсаттарын зерттеу. Қайта өңдеу өндірістеріндегі заманауи зерттеу әдістері. Өнім өндіру технологиясын жетілдіру. Тамақ өнімдерін өндіру тиімділігінің ғылыми негіздері. Азық-түлік технологиясы саласындағы ғылыми - зерттеу жұмыстарының кезеңдері. Ғылыми қызметтің негізгі түрлерімен және ғылыми зерттеу жобаларын іске асыру ерекшеліктерімен танысу.
  • Образовательная программа 7M07206 Тағам қауіпсіздігі (1 жыл)
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top