Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында сапаны қамтамасыз ету модельдері

  • Курс сапаны қамтамасыз ету моделін зерттеуге бағытталған. Сапаны басқарудың құрылымдық және функционалдық схемаларын зерттеу. Сапа жүйесі элементтерінің құрамы мен мазмұнына қойылатын талаптарды зерттеу. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында өнімнің сапасын қамтамасыз ету схемасы. Тамақ өнімдерін өндірудің барлық кезеңдерінде, қауіпті жағдайлар туындауы мүмкін өнімді өндіру, сақтау және өткізу процесінің кез келген нүктесінде бақылауды қамтамасыз ету мәселелерін зерделеу.
  • Образовательная программа 7M07206 Тағам қауіпсіздігі (1 жыл)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top