Геродиеталық азық-түлік өнімдерінің технологиясы

  • Пән егде жастағы адамдардың тамақтану ерекшеліктерін зерттейді. Егде жастағы адамдар үшін қоректік заттарға қажеттілік. Геродиетикалық өнімдерді жасау үшін қолданылатын арнайы шикізат пен ингредиенттер . Биологиялық белсенді компоненттер: қартаю процесін бәсеңдетуге көмектесетін антиоксиданттар, витаминдер мен минералдар. Рецепттер құру, өңдеу әдістерін қарастыру және биотехнологиялық процестерді, баромембраналық технологияларды, ультрадыбыстық өңдеуді қолдана отырып, геродиетикалық өнімдерді өндіру. Геродиетикалық өнімдердің қауіпсіздігі мен сапасын, микробиологиялық тазалығын қамтамасыз ету әдістері.
  • Образовательная программа 7M07207 Тағам технологиялар және инженерия
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top