Тамақ технологиясындағы экструзия

  • Пән экструзия процесінің теориялық және практикалық аспектілерін қамтиды. Экструзия процесінің принциптері мен механизмдері, материалдарда болатын физикалық және химиялық өзгерістер. Экструдерлердің түрлері, олардың конструкциялық ерекшеліктері және жұмыс істеу принциптері. Тамақ өнеркәсібінде қолданылатын экструзия технологиялары (макарон өнімдерін, жеңіл тағамдарды, мал азығын және басқа да өнімдерді өндіру). Әртүрлі экструзиялық бұйымдарды, олардың сипаттамаларын және қолданылуын зерттеу. Экструзия өнімдерінің сапасын бақылау әдістері.
  • Образовательная программа 7M07207 Тағам технологиялар және инженерия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top