Тамақ өнеркәсібіндегі сапаны қамтамасыз етудің нанотехнологиялық аспектілері

  • Пән нанобөлшектерді және наноматериалдарды қолданатын технологияларды зерттейді. Нанобөлшектер, наноматериалдар, наноқұрылымдар. Өнімдердің құрылымын, түсін және дәмін жақсарту үшін нанобөлшектерді пайдалану. Тұрақтылық пен сақтау мерзімін жақсарту үшін наноматериалдарды қолдану. Наноматериалдармен қаптамаларды әзірлеу. Өндірістік процестерде су мен ауаны тазартуға арналған нанотехнологиялар. Тамақ өнімдерін тазарту мен өңдеудегі нанофильтрация. Сапа параметрлерін бақылау үшін нанометрлік сенсорларды және аналитикалық құралдарды қолдану.
  • Образовательная программа 7M07207 Тағам технологиялар және инженерия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top