Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Менеджмент және маркетинг негіздерімен тамақ өнеркәсібінің ресурс үнемдейтін технологиялары
-
Пән ресурстарды үнемдейтін технологияларды менеджмент және маркетинг принциптерімен зерттейді. Тамақ өнімдерін өңдеудің заманауи әдістері. Шығындарды азайтуға және өнім сапасын жақсартуға бағытталған сақтау технологиялары. Тамақ өнеркәсібінде жаңартылатын энергия көздерін пайдалану. Қайта өңдеу технологиялары және оларды тамақ өнеркәсібінде қолдану. Өндірістік процесті басқарудың принциптері мен әдістері. Кәсіпорынды ұйымдастыру және оңтайландыру. Негізгі түсініктер, маркетинг стратегиялары. Өнімді нарыққа жылжыту және брендтеу стратегиялары.
-
Образовательная программа 7M07207 Тағам технологиялар және инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1