Азық-түлік өнімдерінің қауіпсіздігінің халықаралық талаптары

  • Тамақ өнімдерінің зиянсыздығын бақылау жүйелерін және қауіптілік мүмкіндіктерін азайту құралдарын игеру. Жеке тамақ өнімдері жөніндегі халықаралық кодекс комитеттері, тамақ қоспалары, тамақ индустриясында сәулеленуді пайдалану жөніндегі сарапшы комитеттері, Дүниежүзілік азық-түлік ұйымы/Дүниежүзілік денсаулық сақтау ұйымы Алиментариус Кодексінің комиссиялары, Тамақ өнімдерінің зиянсыздығы жөніндегі Еуропалық орган (EFSA). Азық-түлік қауіпсіздігін жарақтандыру стратегиясының негізгі артықшылықтарына шолу, өнімді қадағалаудың белгілі бір тәртібін ғылыми енгізу және цифрландыру негіздері.
  • Образовательная программа 7M07207 Тағам технологиялар және инженерия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top