Тамақ өнеркәсібін нормативтік-техникалық реттеу

  • Пән тамақ өнеркәсібіндегі нормалар мен стандарттарды әзірлеуді, қолдануды және бақылауды зерттейді. МЕСТтарды, техникалық шарттарды (ТШ) және халықаралық стандарттарды, шикізатты, жартылай фабрикаттарды және дайын өнімді стандарттау процестерін, сондай-ақ технологиялық карталар мен ережелер сияқты технологиялық құжаттамаларды жасауды қамтиды. Сондай-ақ сапа мен өнімнің қауіпсіздігін бақылау әдістерін қамтиды, стандарттаудағы ағымдағы үрдістер мен инновацияларды талдайды. Пән стандарттарды сақтауды және сертификаттау органдарымен өзара әрекеттесуді тиімді қамтамасыз ету үшін мамандарды дайындайды.
  • Образовательная программа 7M07207 Тағам технологиялар және инженерия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top