Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнеркәсібін нормативтік-техникалық реттеу
-
Пән тамақ өнеркәсібіндегі нормалар мен стандарттарды әзірлеуді, қолдануды және бақылауды зерттейді. МЕСТтарды, техникалық шарттарды (ТШ) және халықаралық стандарттарды, шикізатты, жартылай фабрикаттарды және дайын өнімді стандарттау процестерін, сондай-ақ технологиялық карталар мен ережелер сияқты технологиялық құжаттамаларды жасауды қамтиды. Сондай-ақ сапа мен өнімнің қауіпсіздігін бақылау әдістерін қамтиды, стандарттаудағы ағымдағы үрдістер мен инновацияларды талдайды. Пән стандарттарды сақтауды және сертификаттау органдарымен өзара әрекеттесуді тиімді қамтамасыз ету үшін мамандарды дайындайды.
-
Образовательная программа 7M07207 Тағам технологиялар және инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2