Биологиялық белсенді заттар мен биологиялық белсенді қоспалардың технологиясы

  • Пән биоактивті заттар мен олардың концентраттарын, тағамдық және май талшықтарынан, ферменттік препараттардан, су мен майда еритін әртүрлі химиялық сипаттағы органикалық қосылыстардан алудың Өндірістік процесін зерттеуге бағытталған. Биоактивті заттардың концентраттарын алудың жүйелеу, анықтау, заманауи өндірістік процесі. Пробиотиктердің тән, айрықша қасиеттерін, артықшылықтарын, кемшіліктерін және рөлін сипаттау. Симбиотикалық препараттар. Азық-түлік өндірісінде биоактивті заттардың концентраттарын қолдану.
  • Образовательная программа 7M07207 Тағам технологиялар және инженерия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top