Жаңа буын қазақтың ұлттық тағам өнімдерінің технологиясы

  • Пән дәстүрлі қазақ тамақ өнімдері саласындағы инновацияларға қатысты. Қазақ асханасының негізгі ингредиенттері. Өсімдік және жануарлар шикізатын іріктеу мен өңдеудің заманауи тәсілдері. Дәстүрлі технологияларды заманауи жағдайларға бейімдеу. Қазақ ет, сүт, астық өнімдерін өндірудегі инновациялық технологиялар. Функционалды ұлттық тағамдар. Тағамдық қоспаларды және микроорганизмдерді қолдану. Қазақтың ұлттық бұйымдарының маркетингі, өндірістің экологиялық тазалығы.
  • Образовательная программа 7M07207 Тағам технологиялар және инженерия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top