Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қалдықтары аз өндірістердің инжинирингі
-
Пән тамақ өнімдерін өндіру кезінде қалдықтарды азайтудың инженерлік принциптері мен тәжірибелерін зерттеуге бағытталған. Тұрақты өңдеу әдістері, қайталама (қосымша) өнімдерді пайдалану, ресурстарды пайдалану тиімділігі, Өнеркәсіптік экология және циклдік технология тұжырымдамалары. Процестерді талдауға, оңтайландыру стратегияларына, қалдықтар ағындарын валоризациялауға және азық-түлік өндірісіндегі қоршаған ортаға әсерді бағалауға ерекше назар аударылады.
-
Образовательная программа 7M07207 Тағам технологиялар және инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1