Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Жасанды тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Пән жасанды немесе синтетикалық тамақ өнімдерін өндіру технологиясын, өсімдік негізіндегі ет баламаларын, сүт және сүт өнімдерін, өсірілген ақуыздарды, қуырылған картопты, in vitro ет өндіру технологиясын, жарма, макарон өнімдерін, молекулалық гастрономия әдістерін және микробалдырлар сияқты ингредиенттердің жаңа көздерін зерттеуге бағытталған. Шикізатты іздеуге, өңдеу әдістеріне, өнімнің рецептурасын әзірлеуге, өндірістің технологиялық процесіне және жасанды тамақ өндірісінің нормативтік аспектілеріне ерекше назар аударылады.
-
Образовательная программа 7M07207 Тағам технологиялар және инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1