Тамақ өнімдерін жылулық және тоңазытып өндеуге арналған жабдықтар

  • Пән астықөңдеу, нан пісіру, май, кондитерлік және тамақ өнеркәсібінің басқа да салалары мен қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы жылуалмасу процестерін инженерлік қамтамасыз ету туралы мәліметтерді қамтиды. Жылу процестерін жүзеге асыруға арналған технологиялық жабдықтың құрылымы, жұмыс принципі және инженерлік есептеу әдістемесі зерттеледі. Азық-түлік шикізаты мен дайын өнімдерді сақтау мәселелері қарастырылады, тамақ өнімдеріне арналған қоймалар мен тоңазытқыш камералардың құрылымы мен жұмыс ерекшеліктері зерттеледі.
  • Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top