Автоматика және автоматтандырылған басқару жүйелері

  • Бұл курста тамақ өндірісінің технологиялық процестерін автоматтандырудың және автоматтандырылған басқару жүйелерінің негізгі аспектілері зерттеледі; заманауи бақылау-өлшеу құралдары және олардың техникалық сипаттамалары қарастырылады; технологиялық параметрлерді өлшеуге арналған бақылау-өлшеу құралдары: температура, қысым, ылғалдылық, деңгей, шығын, концентрация; реттеуші құрылғылар; сүт өндірісінің өнімдері, ет жартылай фабрикаттары, шұжық өнімдері, макарон өндірісінің технологиялық процестерін автоматты басқару жүйелері.
  • Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top