Ет және сүт өнімдерін жылулық және тоңазытып өндеуге арналған жабдықтар

  • Бұл курста ет және сүт өнеркәсібі кәсіпорындарында қолданылатын жылу алмасу аппараттары туралы мәліметтер зерттеледі. Электр, газ, бу және отты жылытумен технологиялық жабдықтың құрылымы, жұмыс принципі және жұмыс ерекшеліктері қарастырылады. Термиялық өңдеудің әртүрлі әдістерінің артықшылықтары мен кемшіліктері көрсетілген. Ет және сүт өнімдеріне арналған тоңазытқыштар мен қоймалардың құрылымы, жұмыс принципі және негізгі есептеулері қарастырылады. Білім алушы ет және сүт өнімдерін термиялық және тоңазытқыш өңдеуге арналған аппараттардың есептеулерін жүргізе алады.
  • Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top