Ет және сүт өнеркәсiбiнің машиналары, автоматтары және ағынды желілері

  • Бұл курста ет және сүт өнеркәсібі кәсіпорындарында қолданылатын технологиялық ағындық желілер және олардың құрамына кіретін машина-автоматтар зерттеледі. Автоматты қоректендіргіштердің құрылымы, жіктелуі және негізгі түрлері. Қоректендіргіштердің функционалдық элементтері. Бункерден тыс бағдарлау. Бұйымдарды кеңістікте автоматты бағдарлауға арналған құрылғылар. Автоматты мөлшерлеу, түсіру және қысу, орау, төсеу, құлыптау құрылғылары. Жабық, ашық және аралас ағынды желілер. Оқыту нәтижесінде студент ет-сүт өндірісінің ағындық желілерін есептеу және жобалау дағдыларына ие болады, ет және сүт өнеркәсібінің ағындық желілеріне техникалық қызмет көрсетуді және басқаруды ұйымдастыра алады.
  • Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top