Ет өнеркәсібі кәсіпорындарының инжинирингі

  • Бұл курста ет өнеркәсібі кәсіпорындарының технологиялық жабдықтары зерттеледі. Технологиялық жабдықтың жұмыс органдары. Аспалы жолдар. Тері сыдырғыштар. Кесетін жұмыс органдары, икемді және білікті жұмыс органдары бар машиналар. Барабанды, шайылатын, тозаңдататын жұмыс органдарының; шнекті және бұрандалы жұмыс органдарының; қалақты жұмыс органдарының негізіндегі жабдықтар. Гравитация өрісінде өнімдерді бөлуге арналған жабдық. Престеуге арналған жабдық. Білім алушы жабдықтың технологиялық және инженерлік есептеулерін жүргізуді үйренеді.
  • Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top