Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірістерінің жалпы технологиясы
-
Студенттерді белсенді оқуға тарту осы курста өсімдік және жануарлар шикізатының түрлерін, оның жіктелуін игеруге мүмкіндік береді. Негізгі технологиялық операциялар (механикалық, жылу, физикалық, химиялық, микробиологиялық), соңғы операциялары мен циклдары бар тамақ өндірісінің технологиялары қарастырылады. Жаратылыстану пәндері бойынша білімді қолдана отырып, студент тамақ өнімдерінің физика-химиялық көрсеткіштерін бағалайды, шикізаттың, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімдердің сапасын техникалық-химиялық бақылау әдістерін таңдайды, технологиялық процестерді оңтайландыруға және дайын өнімнің сапасына әсер ететін шикізат пен жартылай фабрикаттардың қасиеттерін анықтайды.
-
Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2