Мамандыққа кіріспе

  • Білім алушылар Қазақстан Республикасының тамақ өндірісінің даму тарихы, жануарлар мен өсімдіктер шикізатының негізгі сипаттамалары, тамақ өндірісінің негізгі процестері мен технологиясы туралы шолу ақпаратын алады. Осы пәнді зерделеу шеңберінде білім алушылар тамақ өнімдерін өндіруді, өңдеуді, буып-түюді және сақтауды цифрландырудың перспективалық бағыттары туралы, үнемді өндіріс қағидаттарын жүзеге асыру, қауіпсіздік пен сапаны арттыру үшін жасанды интеллектті пайдалану мүмкіндігі туралы ақпарат алады.
  • Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
  • Несиелер 3
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top