Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының желдету жүйелерінің инжинирингі

  • Бұл курста ылғалды ауаның негізгі физикалық қасиеттері, ауаны баптау мәселелері, тамақ кәсіпорындарының желдету жүйелері, өндірістік бөлмелердегі ауаға қойылатын талаптар, зиянды заттардың санын анықтау, тамақ өндірістерінің өрт және жарылыс қаупі, тамақ өндірістерінің желдету және ауаны баптау жүйелеріне қойылатын талаптар, астық өңдейтін, нан пісіретін, май, қант өңдейтін, кондитерлік кәсіпорындарының желдету және ауаны баптау жүйелері.
  • Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top