Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ғылыми-зерттеу жұмыстарының негіздері
-
Бұл курста тамақ өнеркәсібінің технологиялық процестері мен машиналарының ғылыми негіздері зерделенеді, салалық ғылымды дамытудың өзекті мәселелері, тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының қолданыстағы аппаратуралық безендірілуінің артықшылықтары мен кемшіліктері және оны жетілдірудің мүмкін жолдары қарастырылады, ғылыми-зерттеу жұмыстарын жүргізудің негізгі кезеңдері мен әдістемелері, студенттік ғылыми-зерттеу жұмыстарын ресімдеу және жариялау және оларды қорғау ережелері зерделенеді.
-
Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2