Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының инжинирингі

  • Курс қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының технологиялық жабдықтары туралы мәліметтерді қамтиды. Өсімдіктер мен жануарлардан алынатын шикізатты жууға арналған технологиялық жабдық. Кесуге, ұсақтауға, майдалауға, престеуге, сүзуге арналған технологиялық жабдық. Араластырғыштар, илеу және араластыру машиналары. Біртекті емес дара, сусымалы және сұйық компоненттерді бөлуге арналған жабдық, мөлшерлеу- қалыптау машиналары. Қоғамдық тамақтандырудың жылу аппараттары: пісіру аппараттары, қуыру шкафтары, пештер, қайнатқыштар, плиталар. Білім алушы қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жабдықтарына технологиялық және инженерлік есептеулер жүргізуді үйренеді.
  • Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top