Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін өңдеудің физикалық тәсілдері
-
Бұл курс шикізатты өңдеудің электрофизикалық әдістерін зерттейді: тағамды инфрақызыл өңдеу, жоғары жиілікті тағамды өңдеу, электроконтактілі тамақ әдістері, электростатикалық өрісті өңдеу, электрофлотация. Термофизикалық өңдеу әдістері. Азық-түлікті өңдеудің акустикалық әдістері: ультрадыбыстық, импульстік және пульсациялық өңдеу әдістері. Өнімдерді термиялық өңдеуден кейін физика-химиялық қасиеттері мен биологиялық құндылығының өзгеруі қарастырылады. Білім алушы алған білімдерін процестер мен жұмыс органдарының жалпы инженерлік есептеулерін жүргізу үшін қолданады және тиісті жабдықты таңдайды.
-
Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1