Тәжірибелік деректерді өңдеу әдістері

  • Бұл курс тамақ өнеркәсібіндегі зерттеулерге қатысты эксперименттік деректерді талдаудың статистикалық әдістерін қамтиды. Тақырыптар эксперимент құрастыру және жобалауды, деректерді көрнекі түрде көрсетуді, гипотезаларды тексеруді, регрессиялық талдауды, көпөлшемді әдістер мен компьютерлік құралдарды (бағдарламалық жасақтама) қамтиды. Тиісті талдауларды таңдауға, нәтижелерді дұрыс түсіндіруге және тағам өнімдеріне қатысты эксперименттердің нәтижелерін тиімді ұсынуға ерекше назар аударылады
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top