Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша) в Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • Кәсіби қызметте негізгі ғылыми, педагогикалық, басқарушылық, коммуникативті білім мен дағдыларды қолдану.
  • Азық-түлік өнімдері саласында заманауи техниканы қолдана отырып, азық-түлік өнімдерін өндіру технологиясын құру және жетілдіру кезінде ғылыми және әдіснамалық тәсілдерді қолдану
  • Өсімдіктер мен жануарлардан алынатын тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін әзірлеу және жетілдіру
  • Тамақ өнімдерінің сапалық сипаттамаларын талдау мақсатында кешенді зерттеулерді жобалау және жүзеге асыру. Заманауи аппаратураны пайдалана отырып, зертханалық зерттеулерді орындаудың әдістемелік негіздерін қолдану
  • Тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін жетілдіру жөніндегі іс-шараларды әзірлеу
  • Шикізатты, дайын өнімді бақылау және сәйкестендіру, зияткерлік меншік құқықтарын қорғауды жүзеге асыру
  • Ағымдағы өндірістік ақпаратты өңдеу, алынған деректерді талдау және оларды өнім сапасын басқаруда пайдалану
  • Азық-түлік қауіпсіздігі саласындағы инновациялық саясаттың міндеттерін іске асыруда кәсіби білім мен дағдыларды қолдану
Top