Тамақ өнімдерін ораудағы инновациялар

  • Пән тамақ өнімдерін қаптау, ораудағы инновацияларды қарастырады. Вакуумдық және асептикалық қаптама, жоғары молекулалық қосылыстардан (мұнай және биологиялық көзі), өнімдерді газ түрлендірілген ортада сақтау. Қазіргі заманғы тиімді қаптау, орау құрылымдарын қолдануды зерттейді. Азық-түлік өнімдерін ораудың мазмұндық құрылымдары. Тамақтық белсенді қаптама. Микробқа қарсы препараттар. Антиоксиданттар. Оттегі, көмірқышқыл газы, этилен сіңіргіштері. Ақылды қаптама. Датчиктер. Индикаторлар. Радиожиілікті сәйкестендіру. Оттегі тосқауылының қасиеттері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top