Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін ораудағы инновациялар
-
Пән тамақ өнімдерін қаптау, ораудағы инновацияларды қарастырады. Вакуумдық және асептикалық қаптама, жоғары молекулалық қосылыстардан (мұнай және биологиялық көзі), өнімдерді газ түрлендірілген ортада сақтау. Қазіргі заманғы тиімді қаптау, орау құрылымдарын қолдануды зерттейді. Азық-түлік өнімдерін ораудың мазмұндық құрылымдары. Тамақтық белсенді қаптама. Микробқа қарсы препараттар. Антиоксиданттар. Оттегі, көмірқышқыл газы, этилен сіңіргіштері. Ақылды қаптама. Датчиктер. Индикаторлар. Радиожиілікті сәйкестендіру. Оттегі тосқауылының қасиеттері.
-
Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1