Шикізат пен өнімнің тағамдық қауіпсіздігі

  • Пән шикізат пен өнімнің зиянсыздығының ұлттық және халықаралық перспективаларын қарастырады. Азық-түлік өнімдерінің әртүрлі заттармен, сыртқы ортадан табиғи шыққан токсиндермен ластануының негізгі түрлері мен тәсілдері, гендердің көмегімен өзгертілген организмдерді пайдаланудың ықтимал қауіптілігі, шағын бөлшектерге негізделген микроэлектроника, тағамның зиянсыздығының маңызды белгілерін бақылаусыз пайдалы заттармен азық-түлікті байытудың ықтимал қаупі, оны жеткізудің жоспарланған жолдары көрсетілген.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top