Азық-түлік шикізаты мен өнімдерін талдаудың заманауи әдістері

  • Бұл курс тамақ компоненттері мен өнімдерін сипаттаудың алдыңғы қатарлы аналитикалық әдістерін зерттейді. Қамтылған тақырыптарға спектроскопиялық әдістер, хроматография, термиялық талдау, микроскопия зерттеу және тамақ сапасын бағалауға, қауіпсіздікке және процесті оңтайландыруға қолдануға баса назар аударылатын озық технологиялар кіреді. Аналитикалық әдістердің негіздеріне, үлгілерді дайындауға, деректерді түсіндіруге және әртүрлі тағамдық жүйелерге қолдануға баса назар аударылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top