Тамақ өнімдері өндірістеріндегі технологиялық процестерді модельдеу

  • Пән тамақ өнімдерін өндіру процестерін модельдеу әдістерімен таныстырады. Білім алушылар тамақ өнімдерін қайта өңдеу операцияларын оңтайландыру үшін математикалық және есептеу модельдерін әзірлеуді және қолдануды үйренеді. Тақырыптарға процесті модельдеу, болжамды модельдеу және деректерді талдау кіреді. Пән тағамдық процестерді тереңірек түсінуге баса назар аударады және олардың тиімділігін арттыру үшін оңтайландыру және нақты уақыттағы басқару сияқты құралдарды пайдалануға мүмкіндік береді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top