Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Жасанды тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Бұл пән жасанды немесе синтетикалық тамақ өнімдерін өндіру технологияларын қарастырады. Курс тақырыптарға өсімдік негізіндегі ет баламалары, өсірілген ақуыздар, in vitro ет өндіру технологиялары, молекулалық гастрономия әдістері және микробалдырлар сияқты ингредиенттердің жаңа көздері кіреді. Шикізат көздеріне, өңдеу әдістеріне, өнім тұжырымдауын әзірлеуге және жасанды тамақ өндірісінің нормативтік аспектілеріне ерекше назар аударылады.
-
Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2