Қосымша шикізатты өнеркәсіптік өңдеу

  • Бұл курста тамақ өнеркәсібінің қалдықтары мен қосалқы өнімдері қосылған қосымша құнды тауарларға өңдеу технологиялары қарастырылады. Берілген тақырыптар қосымша шикізат көздерін іздеуді, алу және тазарту әдістерін білу, өнім құрамын әзірлеуді, техникалық-экономикалық талдауды және нормативтік аспектілерді қамтиды. Екінші ресурстарды ұтымды пайдалануға, қайталама өңдеу стратегиялары мен азық-түлік өндірісіндегі циркуляциялық биоэкономика қағидаттарына ерекше көңіл бөлінеді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top