Қайта өңдеудің инновациялық технологиялары - етті, сүтті, балықты

  • Пән ет, сүт, балық өңдеудің инновациялық технологияларын қарастырады. Сақтау кезінде ет шикізатының жаңа технологияларын зерттейді. Етті өңдеу әдістері электроконтактілік, ультрадыбыстық. Етті өңдеудің жаңа әдістері. Ет өнеркәсібіндегі нанотехнология. Балаларға арналған сүт және кілегей, ірімшік, ашытылған сүт, сүзбе, сүзбе және сүт өнімдерін, балық және балық өнімдерін өндірудің жаңа технологиялары. Гидробионт өнімдерінің технологиясы: тұздау, кептіру, түтінмен ыстау арқылы алынған.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top