Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қайта өңдеудің инновациялық технологиялары - етті, сүтті, балықты
-
Пән ет, сүт, балық өңдеудің инновациялық технологияларын қарастырады. Сақтау кезінде ет шикізатының жаңа технологияларын зерттейді. Етті өңдеу әдістері электроконтактілік, ультрадыбыстық. Етті өңдеудің жаңа әдістері. Ет өнеркәсібіндегі нанотехнология. Балаларға арналған сүт және кілегей, ірімшік, ашытылған сүт, сүзбе, сүзбе және сүт өнімдерін, балық және балық өнімдерін өндірудің жаңа технологиялары. Гидробионт өнімдерінің технологиясы: тұздау, кептіру, түтінмен ыстау арқылы алынған.
-
Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша)
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1