Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін микроқұрылымдық, физика-химиялық талдау
-
Пән тамақ өнімдерінің микроқұрылымдық, физика-химиялық талдауын қарастырады. Игерудің микроқұрылымдық, физика-химиялық әдістерінің жалпы сипаттамасы. Талдаудың аспаптық әдістерінің жіктелуін зерттейді. Флуоресцентті зерттеу әдістері, Жарық шамаларын өлшеу, қатты, сұйық ортадағы жарықтың сыну көрсеткішін өлшеу әдісі. Масс-спектрометриялық, хроматографиялық, электрохимиялық зерттеу әдістері. Электронды, тербелмелі, ядролық магниттік резонанс спектроскопиясы. Потенциометрия. Вольтамперметрия. Кулонометрия. Зерттеудің әртүрлі тәсілдерінің жиынтығы.
-
Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1