Тамақ өнімдерін микроқұрылымдық, физика-химиялық талдау

  • Пән тамақ өнімдерінің микроқұрылымдық, физика-химиялық талдауын қарастырады. Игерудің микроқұрылымдық, физика-химиялық әдістерінің жалпы сипаттамасы. Талдаудың аспаптық әдістерінің жіктелуін зерттейді. Флуоресцентті зерттеу әдістері, Жарық шамаларын өлшеу, қатты, сұйық ортадағы жарықтың сыну көрсеткішін өлшеу әдісі. Масс-спектрометриялық, хроматографиялық, электрохимиялық зерттеу әдістері. Электронды, тербелмелі, ядролық магниттік резонанс спектроскопиясы. Потенциометрия. Вольтамперметрия. Кулонометрия. Зерттеудің әртүрлі тәсілдерінің жиынтығы.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top