НАСРР негіздері

  • НАСРР ұғымы. НАСРР реттеу объектілері. Негізгі принциптер. Тәуекелдерді зерттеу. Шикізатты жеткізу, ингредиенттерді таңдау, өңдеу, сақтау, тасымалдау, сақтау, сату кезінде нүктелерді белгілеу. Әр нүкте үшін сыни шектерді енгізу. Мониторинг рәсімдерін енгізу. Түзету әсерлерін жасау. Тексеру процедураларын зерттеу және енгізу. Тіркеу деректерін зерттеу және енгізу. Азық-түлік өнімдерінің қауіпсіздігін енгізу тәртібі. HACPP алдын-ала кезеңдері. НАСРР қолданудың артықшылықтары.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top