Эксперименттерді ұйымдастыру және жоспарлау

  • Бұл курс тамақ өнеркәсібіндегі зерттеулерде эксперименттерді жүйелі түрде жобалау және жүргізуге арналған. Тақырыптар статистикалық қағидаттарды, факториалдық жобаларды, кездейсоқтандыруды, блоктауды, үлгі көлемін, деректерді басқаруды және нәтижелерді куәландыруды қамтиды. Тағам өнімдері мен процестерін зерттеу үшін ресурстарды барынша аз жұмсай отырып, максималды ақпарат алуға мүмкіндік беретін тиімді эксперименттік жоспарларды әзірлеуге ерекше назар аударылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top