Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Эксперименттерді ұйымдастыру және жоспарлау
-
Бұл курс тамақ өнеркәсібіндегі зерттеулерде эксперименттерді жүйелі түрде жобалау және жүргізуге арналған. Тақырыптар статистикалық қағидаттарды, факториалдық жобаларды, кездейсоқтандыруды, блоктауды, үлгі көлемін, деректерді басқаруды және нәтижелерді куәландыруды қамтиды. Тағам өнімдері мен процестерін зерттеу үшін ресурстарды барынша аз жұмсай отырып, максималды ақпарат алуға мүмкіндік беретін тиімді эксперименттік жоспарларды әзірлеуге ерекше назар аударылады.
-
Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2