Азық-түлік шикізатының сапасы мен қауіпсіздігін бақылау

  • Пән шикізаттың, тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін бақылауды қарастырады. Микробиологиялық және вирустық қатердің пайда болу қаупін, ксенобиотиктермен, өсімдіктер мен мал шаруашылығынан қосылыстардың, тамақ өнімдерінің табиғи компоненттерінің, геномодификацияланған көздердің ластануын, биоактивті және тағамдық концентраттардың тұтынылуын бақылауды зерттейді. Көрсеткіштер, сапаны бақылау құралдары және әдістері. Сапа менеджменті. Сапаны бақылаудың маңызды әдістері. Сапа бойынша нормативтік құжаттар.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top