Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ақуыз текстураттарының технологиясы
-
Бұл курста текстураланған ақуыз өнімдерін жасау үшін озық технологиялар мен өңдеу әдістері қарастырылады. Тақырыптар ақуыз көздерін, шоғырландырылған ақуыз өнімдерін алу тәсілдерін, экструзия технологияларын, ақуыз агрегациясын/гельденуін және құрылымдау әдістерін қамтиды. Құрылым қалыптасу механизмдерін, текстуралау қағидаттарын және ет аналогтарына, жоғары ылғалдылығы бар экструзияланған өнімдерге және басқа да құрылымдық өсімдік ақуыздарына қолдануға ерекше назар аударылады.
-
Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2