Ақуыз текстураттарының технологиясы

  • Бұл курста текстураланған ақуыз өнімдерін жасау үшін озық технологиялар мен өңдеу әдістері қарастырылады. Тақырыптар ақуыз көздерін, шоғырландырылған ақуыз өнімдерін алу тәсілдерін, экструзия технологияларын, ақуыз агрегациясын/гельденуін және құрылымдау әдістерін қамтиды. Құрылым қалыптасу механизмдерін, текстуралау қағидаттарын және ет аналогтарына, жоғары ылғалдылығы бар экструзияланған өнімдерге және басқа да құрылымдық өсімдік ақуыздарына қолдануға ерекше назар аударылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top