Қалдықтары аз өндірістердің инжинирингі

  • Бұл курс азық-түлік өнімдерін өндіру кезінде қалдықтарды азайтудың инженерлік қағидаттары мен тәжірибелеріне арналған. Тақырыптарға қайта өңдеудің тұрақты тәжірибелері, қосымша жанама өнімді басқару, ресурстардың тиімділігі, өнеркәсіптік экология және айналмалы технология тұжырымдамалары кіреді. Тамақ өнімдерін өндіруде процестерді талдауға, оңтайландыру стратегияларына, қалдықтар ағындарын бағалауға және қоршаған ортаға әсерді бағалауға ерекше назар аударылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top